Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Levering

Levering lige efter dine ønsker

Få dine materialer leveret hvor, hvornår og hvordan det passer dig. Fra dag til dag. Vi har åbent fra kl. 04-20!

Fleksibilitet er nøgleordet for Fog Logistik, der er en central afdeling, der står for planlægningen af alle Fogs leveringer. På den måde kan man i højere grad leve op til særlige ønsker. Det gælder både med hensyn til tidspunktet for levering, hvordan leveringen skal foregå og den rækkefølge, varerne skal være pakket i.

Fog Logistik råder over en stor egen vognpark og samarbejder med flere eksterne logistikspecialister og har dermed altid adgang til lige præcis den bil og chauffør, der kan levere på det ønskede tidspunkt og få opgaven løst bedst muligt. Mod betaling kan du få leveret dine varer inden for 3 timer, og nu er der også mulighed for timelevering:

Blå blink timelevering

Som noget nyt, tilbyder vi nu levering indenfor en time efter, du har bestilt. Vi leverer, når det virkelig haster, og du ikke selv har tid eller mulighed for at hente det, du lige står og mangler. Vi har altid biler på vejen. Alt der kan løftes med hænderne og være i en varebil, kan vi være fremme med indenfor 1 time.

Det er unikt, at du har så mange muligheder for selv at bestemme, hvordan du vil have dine varer leveret. Det gælder alt lige fra en afsætning af materialer på fortovet til en levering med kranløft ind af et vindue i nogle af de højeste bygninger i København. Med kranløft løser Fog mange udfordringer, der kan lette arbejdet på byggepladsen.

Derudover giver Fog Logistik også mulighed for at pakke varerne efter særlige ønsker. Det optimale for mange er at få pakket sin levering i den rækkefølge, som man skal bruge materialer. F.eks. en levering med gulv til en hel ejendom, men som så er pakket pr. lejlighed. Dermed sparer man både tid og besvær.

Udover at Fog Logistik strækker sig langt for at imødekomme særlige ønsker, så lægges der også stor vægt på, at en indgået aftale overholdes til punkt og prikke. Det skal være let og ubesværet at handle med Fog uanset leveringens størrelse.

Hør mere i din nærmeste Fog-butik