Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Om Fog

Velkommen i Fog

Her får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Fog hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Johannes Fog består af et Bolig & Designhus og ni Trælast & Byggecenter-butikker fordelt i hele Nordsjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev og Farum. Vi har også en butik mere sydpå i Vordingborg, der også har stor ekspertise i salg af jern, stål og andre metaller.

I trælasten har vi træ og byggematerialer til alle slags opgaver. Vi har et stort udvalg, hvor du kan vælge mellem mange muligheder, både hvad angår størrelser og kvaliteter.

Byggecentrene har alt til hjemmet inden for bl.a. værktøj, maling, bad, beslag, el, lamper og pejseartikler. Fog kan hjælpe dig med valget af f.eks. en ny græsslåmaskine. Der er power til forskel, men det handler om at vælge værktøjet til lige præcis dit behov. Ordentlige haveredskaber og -møbler kan holde i rigtig mange år. Hos Fog får du kvalitet. Her er der forskellige slags havemøbler at vælge i mellem, parasoller der bare holder, terrassevarmere og meget andet, der bidrager til det hyggelige udeliv. Få kvalificeret rådgivning i Fog, så du nemt kan vælge.

Fog på Nørgaardsvej i Lyngby er helt speciel. Det er vores Bolig & Designhus. Her finder du udover de traditionelle byggecenter-varer også lækkert design og idéer til boligen indenfor køkken- og badudstyr, farve og tapeter, garderober, stort udvalg af havemøbler og Nordens største lampeafdeling med alle de kendte designlamper.

Klik her for at se din nærmeste Fog-butik